Hvordan virker grupper

Kig inden for

Besøg mig på min blog

Fam-borch.dk

Kontakt mig på

per@fam-borch.dk

Her er mit telefon nr

+45 xxxx xxxx

Det jeg sat øverst på siden er en lavet som en gruppe på WordPress den er gemt som en genbrugelig blok og kan derfor bruges ligesom en skabelon, for mange er det lidt en ny måde at arbejde på, det er helt sikkert at det kommer til at tage tid.. før de fleste kommer godt i gang.

Jeg er dog en af dem der siger at det nok vil vise sig at det at have vænnet sig til at bruge block editoren, vil gøre overgangen til at bruge de nye avancerede funktioner.. der kommer i løbet af det kommende halve års tid.

[kaya_qrcode ecclevel=”L” align=”aligncenter”]

  • Man 8.00 – 17.00
  • Tirs 8.00 – 17.00
  • Ons 8.00 – 17.00
  • Tors 8.00 – 17.00
  • Fre 8.00 – 13.00

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *